Airco vullen

Let op: Een airco systeem vullen zonder dat u precies weet wat er aan de hand is, kan voor meer schade zorgen aan het aircosysteem. De kosten hiervoor kunnen hoog oplopen.

Laat dus nooit zomaar uw airco systeem vullen. Zorg ervoor dat uw airco systeem eerst wordt nagekeken op lekkages. Ons advies is dan ook om altijd eerst een diagnose te laten stellen. Zo kunnen we eerst de exacte reden achterhalen waardoor uw airco systeem is uitgevallen.
Wij maken daarna een offerte voor u op. U weet dan precies waar u aan toe bent. Zo komt u niet voor onverwacht hoge kosten te staan.

Airco storingen kunnen zich in 2 problemen onderscheiden. Het kan een koeltechnisch probleem zijn. Dit houdt in dat er te weinig of geen koudemiddel meer in uw airco systeem zit. Het kan ook een elektronisch probleem zijn. Om dit na te kijken hebben wij echt de tijd nodig en duurt het even voor wij dit klaar hebben. De auto is dan niet klaar terwijl u wacht. We hebben vervangend vervoer beschikbaar. U kunt dan evengoed over een auto/fiets beschikken, terwijl wij uw eigen auto nakijken.

Wij garanderen u dan weer lang plezier van een goed werkend airco systeem. U krijgt van ons 2 jaar garantie op de vervangen onderdelen.

Wij zijn dé airco specialist. Wij hebben de juiste kennis in huis door ervaring en opleiding. Wij willen u graag met een goed advies en betaalbare prijs weer op weg helpen.