Garantie & Service

Auto Airco Service Antonisse is een kleinschalig bedrijf. Voor u als klant heeft dit belangrijke voordelen.

Gunstige prijzen

U bent aanzienlijk goedkoper uit dan bij garagebedrijven. Doordat wij geen personeelskosten hoeven betalen voor receptie-, magazijn-, verkoop- of werkplaatsmedewerkers zijn er geen hoge overheadkosten die in het uurtarief worden doorberekend. Dit komt door onze mobiele service, maar ook door de gunstige inkoopprijzen die wij als aircospecialist hebben voor airco-onderdelen en koudemiddel. Een voordeel dat wij graag aan onze klanten geven.

Maak nu online een afspraak >>

Diagnose

Behalve voor het noodzakelijke airco-onderhoud kan Auto Airco Service Antonisse met diagnose-apparatuur ook de sensoren die de bandendruk meten inlezen. Ook het lezen van storingen en resetten van de nieuwste elektronische systemen van vrijwel alle grote automerken is dagelijkse kost. Zowel particulieren als (kleinere) garagebedrijven maken veelvuldig gebruik van deze diensten.

Garantie

Auto Airco Service Antonisse verleent 2 jaar garantie op de uitgevoerde service en onderdelen. (vraag naar de voorwaarden)

Door deze combinatie van een aantrekkelijke prijsstelling en persoonlijke service hebben veel particulieren én garagebedrijven de weg naar Auto Airco Service Antonisse al gevonden. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht, service en een mondelinge uitleg over de verrichte werkzaamheden!