Hybride/Ev-voertuigen

Auto Airco Service Antonisse gaat mee in de tijd!

Er is grote vraag naar onderhoud van airco systemen in Hybride en EV-voertuigen. Paul Antonisse heeft hiervoor cursussen gevolgd en inmiddels zijn wij NEN 9140 gecertificeerd. Dit betekent dat wij weten hoe wij deze voertuigen veilig kunnen stellen. Wij kunnen storingen opzoeken in elektrische systemen.

Bij deze voertuigen is het nog belangrijker dat het airco systeem goed werkt, omdat de accu’s van deze voertuigen vaak door het airco systeem worden gekoeld. Als het aircosysteem niet meer werkt of een storing heeft, dan kan de accu ook stuk gaan of een storing krijgen.
Ons advies is dan ook om uw voertuig (indien deze ouder is als 3 jaar) jaarlijks te controleren en een servicebeurt te geven. Zo houdt u het airco systeem up to-date en voorkomt u dat u stil komt te staan door airco problemen.

De prijs voor een preventieve airco service is tijdelijk € 129,50 incl. BTW.

Tijdens deze servicebeurt kijken wij of er lekkages zijn. De condensor wordt nagekeken op beschadigingen. Het airco systeem wordt leeggehaald en gevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel en olie. Airco systemen zijn zeer gevoelig voor het toedienen van verkeerde olie en koudemiddel. Het is zeer belangrijk dat er vakkundig naar gekeken wordt zodat u niet voor hoge onkosten komt te staan. Wij beschikken over goed onderhouden apparatuur, certificaten en de benodigde opleidingen hiervoor.