Prijslijst

Airco service preventief R134A
€ 58,83   excl. BTW

Preventief onderhoud; aircosyteem functioneert nog.Het systeem wordt leeggehaald, 30 minuten gevacumeerd en gevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel (maximaal 150 gram) olie wordt bijgevuld.

Tip: Een goed uitgevoerde airco service moet minimaal 30 minuten gevacumeerd worden. Dit om de niet condenseerbare gassen uit het systeem te verwijderen. Een volledige airco service duurt ongeveer 60 minuten.

Airco Service R134A
€ 74,79  excl. BTW

Airco systeem wordt leeg gehaald afgeperst, 30 minuten gevacumeerd en gevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel. Olie wordt bijgevuld. Tot slot wordt het systeem gecontroleerd op lekdichtheid.

volledige airco service duurt ongeveer 90 minuten en is inclusief eventueel lek zoeken.

Airco service R1234yf
€ 79,00 excl. BTW

Airco systeem wordt leeggehaald afgeperst 30 minuten gevacumeerd en gevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel. Olie wordt bijgevuld. Tot slot wordt het systeem gecontroleerd op lekdichtheid.

De airco service met HFO1234YF is excl. het benodigde koudemiddel en olie dit i.v.m. de sterk wisselende prijs voor koudemiddel op de wereld markt.

Airco check
€ 16,81 excl. BTW

Bij de aircocheck wordt de systeemtempratuur en druk gemeten. Op grond van deze gegevens kan de oververhitting en na koeling worden berekend.De check maakt duidelijk of het aircosysteem in orde is of moet worden geserviced.

Tracer
€ 16,81 excl. BTW

Hierbij wordt fluorescerende vloeistof in het systeem gespoten om lekkages gemakkelijker op te sporen. LET OP: dit kan alleen in combinatie met aircoservice.

Deel deze informatie via social media!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page