Prijslijst Bedrijven

Mobiele airco Service R134A

Bij mobiele airco service wordt op locatie het airco systeem leeggehaald, afgeperst, gevacumeerd en gevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel en olie. Tot slot wordt het systeem getest op uitblaast temperatuur na koeling en over verhitting.

Kosten:

Kosten:
€ 109,00 excl. BTW


Mobiele airco Service HFO-1234yf

Bij mobiele airco service wordt op locatie het airco systeem leeggehaald, afgeperst, gevacumeerd en gevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel en olie(bij HFO-1234YF wordt koudemiddel en olie apart berekend afhankelijk van de hoeveelhied)  Tot slot wordt het systeem getest op uitblaast temperatuur na koeling en over verhitting..

Kosten:
€ 109,00 excl. BTW en koudemiddel


Tracer

Hierbij wordt fluorescerende vloeistof in het systeem gespoten om
lekkages gemakkelijker op te sporen.

Kosten:
€ 16,81 excl. BTW


Hulp bij storingen of lekkage

Mocht u hierbij de expertise van Auto Airco Service Antonisse willen gebruiken, dan zijn wij u graag van dienst.

Kosten:
€ 32,50 excl. BTW per half uur


Retrofit (systeem ombouwen)

Het aircosysteem wordt leeggehaald en het oude koudemiddel wordt afgevoerd. Het systeem wordt omgebouwd voor het nieuw koudemiddel r134a. De serviceventielen + de filterdroger worden aangepast en vernieuwd. Het systeem wordt afgeperst, gevacumeerd, gevuld en gecontroleerd op lekdichtheid (d.m.v. tracer). Het systeem voldoet hierna weer aan de nieuwste eisen en wetgeving.

Prijs op aanvraag


Spoelen van systeem

Bij een compressor die een burn-out heeft gehad, is het advies altijd om het systeem te spoelen en te reinigen om schade aan de nieuwe compressor te voorkomen.  LET OP: het spoelen kan alleen plaatsvinden in combinatie met aircoservice.

Prijs op aanvraag